enhr

Mondial Sport Management

www.MondialSportManagement.com

Iskreno, kvalitetno, neovisno i globalno savjetovanje je naša poslovna filozofija. Iskusni i stručno obučeni tim su garancija za uspješno i profesionalno savjetovanje i administraciju. Naša najveća želja je da se sa nama sigurno i ugodno osjećate. Mondial Sport Management je uvijek tu za vas – od neobavezujućeg savjete do provedbe individualnih strategija i koncepata. Naši klijenti znaju zašto su nas izabrali.

 Know-how i kreativnost 

Know-How & kreativnost kroz iskustvo i znanje – to Vam svakako Mondial Sport Management može pružiti. Jer samo kvaliteta i profesionalnost jamče, da se na Vaše zadovoljstvo ostvare svi Vaši planovi i ciljevi. Mi ne nudimo prazna obećanja, radimo ono sto najbolje znamo, a to je – postići uspjeh!

Globalna mreža & komunikacija

U srcu Europe, zemljopisno i medijski gledano, imamo vrhunske uvjete za svu vrstu poslovanja. Kroz globalnu mrežu kontakta i suradnje sa klubovima, sportskim menadžerima, trenerima, scoutima i igračima, u mogućnosti smo brzo, ciljano i individualno da djelujemo. Izravni, učinkoviti i kvalitetni kontakati su jedan od najvažnijih čimbenika za uspješan menadžment u sportu.

Kratki pregled Mondial Sport Management webstranice pogledajte na sljedećim slikama:

MSM01MSM02

adonai-studio.hr adonai-studio.hr