enhr

Web dizajn

Profesionalni web dizajn s pomno odabranim i usklađenim elementima te CMS sustavom koji brine za brzo i jednostavno ažuriranje. Provjerite naše reference te nam se javite s punim povjerenjem i zatražite neobvezujuću ponudu.

 01

Donose li Vaše web stranice korist?

Naš zadatak je profesionalno dizajniranje web stranica s pomno odabranim i usklađenim elementima te CMS sustavom koji brine za brzo i jednostavno ažuriranje.

Povezivanje s društvenim mrežama, SEO optimizacija i ciljano oglašavanje omogućuju vam dodatan rast broja korisnika te samim time unaprijeđenja poslovanja i profit.

 02

Zašto trebam web stranicu?

Trenutno živimo u vremenu kada je prisutnost na internetu gotovo obavezna, te samim time svaka tvrtka i svaki posao treba svoj osobni prostor putem kojeg će se na pravi način predstaviti i prikazati usluge koje nudi.

Kvalitetno izrađena web stranica mijenja javnu percepciju o Vama i Vašoj djelatnosti, te dovodi nove i zadržava stare posjetitelje, klijente, kupce Vaših proizvoda i usluga.

Još jedna osobito velika prednost web stranice jest ta da u virtualnom svijetu možete u vrlo kratkom vremenu prezentirati i objasniti velik broj proizvoda i usluga. Slika ipak govori tisuću riječi, a štedeći vrijeme efikasnom prezentacijom proizvoda svojim posjetiteljima, stvarate prijateljsku atmosferu i dajete do znanja da cijenite svakog posjetitelja Vaše stranice.

Mnogi od tih posjetitelja bit će na Vašoj stranici prvi puta, a s obzirom da je prvi dojam najvažniji – bitno je da bude i najbolji.

03 

Neka stranice rade za Vas

Odlučili ste se za web stranicu no nemate predznanja kako je kasnije održavati, nadopunjavati sadržajem, uređivati… ili jednostavno nemate vremena?

Nije problem. Naše web stranice izrađene putem CMS sustava koji omogućavaju jednostavno logiranje putem web preglednika po Vašem izboru i upravljanje stranicom putem jednostavnom grafičkog sučelja na principu popunjavanja obrasca, bez ikakvog kontakta sa HTML kodom.

Imate tekst koji je potrebno objaviti kao članak na Vašem webu? Jednostavno odaberete kategoriju gdje se nalaze članci, zalijepite tekst unutra i po potrebi uredite preko ugrađenog tekst editora, dodajte naslov i objavite. Tako je jednostavno.

adonai-studio.hr adonai-studio.hr